Kiitos kisoista!

Kiitos kaikille kisaajille sekä kisan mahdollistaneille tekijöille! Oli hienoa nähdä niin monet kisaajat suksien kanssa!

KlassiKKo2019 on nyt kisattu ja tulokset on julkistettu. Löydät tulokset sarjoittain välilehdeltä ”tulokset”. Tulokset lähetetään myös sähköpostitse kisavartioiden johtajille. Samassa viestissä on ohjeet mahdollisen tarkistuspyynnön tekemiseen.

Kisojen löytötavarat on toimitettu Turun partiotoimistolle, josta niitä voi käydä kyselemässä toimiston aukioloaikoina. Löytötavaroissa on mm. monet parit hanskoja, pipoja, kompassi, taskulamppu ja pyyhkeitä. Yhdet Atomicin punamustavalkoiset sukset on myös vaihtuneet toisiin samanlaisiin, mutta vanhempiin suksiin, joten tarkistathan omat suksesi ja otat yhteyttä, mikäli huomaat suksesi vaihtuneen.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, joten käythän vastaamassa Klassikon palautekyselyyn osoitteessa https://bit.ly/2AIDGnP.

Kuvia Klassikosta julkaistaan Lounais-Suomen partiopiirin kuvapankissa osoitteessa www.lspartiopiiri.kuvat.fi/kuvat/. Löydät muiden ottamia kuvia myös Instagramista #klassikko2019.

Muistakaa myös käydä ilmoittautumassa talvi-SM-kilpailu Eksymään 11.2. mennessä. Lisätietoja Eksymästä löydät eksymän nettisivuilta osoitteesta http://eksyma.partio.fi/.